Skip to main content

Beplantning

Beplantning er en kunstig skapt vegetasjon. I prinsippet kan gressplener og blomsterbed kalles beplantning, men i praksis brukes ordet utelukkende om grupper av trær og busker. Beplantning kan være gjennomtenkt og komponert på det kunstneriske plan, eller man beplanter mer naturlig.

Beplantning, løsninger for et flott utemiljø

Vi sørger for en gjennomtenkt og variert beplanting som vil gi farge og stemning fra vår til vinter. Plantene som benyttes kommer fra anerkjente planteskoler med fokus på kvalitet tilpasset norsk kilma.

Vi utfører alt innen hage og parkanlegg. Med riktig og godt gjennomtenkt beplantning oppleves det helhetlig og funksjonelt. Med planter kan man dele inn hagen, hindre inn- og uttsyn, eller utarbeide områder med blomstring til ulike tider av året, samt hjelpe med vindskjerming o.s.v.. God beplantning krever god planlegging og kunnskap. Anleggsgartner Sigurd Johannessen AS har lang erfaring og stor fagkunnskap på planter, busker og trær, våre dyktige fagarbeidere utfører jobben med høy kvalitet og god kompentanse.